Nieuws: Algemeen

Samen op stap door Axenland

Samen op stap door Axenland Algemeen

Samen op stap door Axenland! Om ons jaarthema met een knalfeest af te sluiten, nodigen we jullie allemaal uit op ons schoolfeest. We verwelkomen jullie graag samen met alle axendieren en het Deltamannetje om 13u30. Zij vertellen tijdens het startmoment wat er die namiddag te beleven is. Naast de activiteiten is iedereen welkom op ons terras voor een hapje en een drankje. We sluiten af rond 16u30. Alle kinderen krijgen vrijdag een uitnodiging mee met daarop alle info omtrent de activiteiten. De axendieren, het Deltamannetje en de leerkrachten hopen op een talrijke opkomst en een prachtig feest voor de kinderen zelf!

Delta feest!

Delta feest! Algemeen

Water, Aarde, Lucht en Vuur! 4Natuur! De vier natuurelementen vormen de ingrediënten van ons schoolfeest op zondag 27 mei. We verwelkomen je graag om 13.30u en stellen je dan voor aan professor Reginald Van den Broeck. Via de sociale media heb je misschien al een glimp van hem kunnen opvangen. Wat hij juist allemaal in petto heeft, verneem je tijdens het startmoment. Naast de activiteiten is iedereen welkom op ons terras voor een drankje en een hapje. Het slotmoment is voorzien rond 16.30u. Alle kinderen krijgen vandaag een uitnodiging mee met daarop een plannetje en een beetje uitleg over de vier natuurelementen. De professor en de leerkrachten hopen op een talrijke opkomst en een prachtig feest voor de kinderen zelf!

Liever met de fiets of te voet

Liever met de fiets of te voet Algemeen

Verkeersveiligheid vinden we erg belangrijk. Veel kinderen komen immers met de fiets of te voet naar school. Hiervoor zien we graag minder auto's rond de school tijdens de spits. Zo wordt de schoolomgeving voor alle zwakke weggebruikers en pak veiliger. Doe je mee? Volgende week,

Lees meer
FLuo-dag

FLuo-dag Algemeen

Ja, we willen graag veilig verkeer.  Ja, we willen ons goed zichtbaar maken voor anderen.  Ja, we doen mee aan de fluo-dag!  Ja, we dragen fluo ook na vandaag!  Alle fluo-klasfoto's zie je bij 'in beeld'  

Vacature directeur Delta Algemeen

Om de goede schoolwerking van Delta vlot te laten doorlopen, gaat onze raad van bestuur alvast op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van directeur basisschool Delta. De vacature vind je op ook op homepage van onze website. Solliciteren kan tot en met 20 februari. Deze vacature mag je natuurlijk ver verspreiden.   Heb je een passie voor kinderen, geboeid door sterk onderwijs, gedreven om in team te werken, een warm hart voor kinderen en collega's, ben je enthousiast en heb je zin om samen school te maken? Dan isdeze vacature misschien wel voor jou! Wij kijken uit!     

Zak door 't Podium

Zak door 't Podium Algemeen

Elke maand komen we samen met alle kinderen van de lagere school voor Zak door 't Podium.  We vertellen over elkaars klasnieuws, brengen een nummertje uit de klas en zingen ons Delta-lied.   

Delta OMWARMT

Delta OMWARMT Algemeen

Ook dit jaar organiseert de leerlingenraad een warmste week. Met DELTA OMWARMT willen we ons hart open zetten voor alle kinderen in Oud-Turnhout die het minder breed hebben. Tijdens de week van 18 tot 22 december wordt het hier lekker warm en staat er heel wat te gebeuren. Op maandag kan je genieten van een warme tas soep, dinsdag verkopen we 'warme pakjes'. Op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Prachtige sjaals, warme sokken, grappige mutsen en kleurrijke kerstballen, gemaakt door ouders, grootouders en familie, liggen woensdag op jullie te wachten. Op donderdag maken we het gezellig met vuurkorven en heerlijke marshmallows. We sluiten de week af met de warmste borrel. Samen met de ouderraad zorgen we voor veel lekkers in een gezellige kerstsfeer met muziek en dans. Mama's, papa's, grootouders, meters, nonkels, vrienden,... Kom mee genieten van onze warmste week. Iedereen welkom! Delta omwarmt! Tot dan!