Nieuws: Algemeen

Vacature klusjesman KOOT Algemeen

Voor de 3 basisscholen van Katholiek Onderwijs Oud-Turnhout zijn we dringend op zoek naar een klusjesman (m/v) die beschikt over een geldig rijbewijs D1+E (bus). Naast een brede waaier aan klustaken op basisscholen Delta, Reuzepas & Zwaneven, sta je als buschauffeur in voor het leerlingenvervoer op basisschool Reuzepas (Oosthoven). Klik onder voor de vacature. Deel hem gerust met geïnteresseerden!  

Lees meer
Recy-kleren

Recy-kleren Algemeen

Op woensdag 18 november (van 8.30 uur tot 13.00 uur) zal een vrachtwagen geparkeerd staan aan het Hofke (Kerkstraat) om zakken met textiel te verzamelen. Ook donderdag 19 november kan je tijdens de schooluren (tot 16.00 uur) nog kleding binnenbrengen. Hiermee kunnen we een extra centje verdienen. Alvast bedankt.

RECY-KLEREN

RECY-KLEREN Algemeen

Donderdag 4 juni wordt er ’s ochtends een vrachtwagen op het grasveldje geplaatst. Vrijdag 5 juni om 15.30 u wordt deze weer opgehaald. Jullie hebben 2 volle dagen de tijd om zoveel mogelijk kleding en ander textiel binnen te brengen. Jullie mogen de zakken rechtstreeks in de vrachtwagen zetten. Wij rekenen op vele kilo’s… en kunnen deze centjes goed gebruiken!

Lees meer