Inschrijven doe je zo

Inschrijven

We zijn met velen op Delta. Natuurlijk zijn we blij dat zoveel ouders vertrouwen stellen in het werk van onze juffen en meesters. Toch zijn we ook bezorgd.

Eén van de 5 pijlers van Delta is zorgzaamheid. We geloven dat we sterk zijn in het zorgen voor alle kinderen. Dat doen we graag en van harte. Dat willen we ook goed blijven doen.

Als klassen te talrijk worden, kunnen we dat minder goed. Daarom werken we op Delta met een maximumcapaciteit en inschrijvingsperiodes.

Voor kinderen die geboren zijn in 2015 geldt:

• Vanaf 6 maart 2017: inschrijving mogelijk voor kinderen die broer/zus zijn van een kind op onze school en voor kinderen van collega's.
  • Vanaf 20 maart 2017: inschrijving mogelijk voor alle kinderen.

Dat kan overdag of 's avonds of indien nodig tijdens het weekend.

Best maken we vooraf een afspraak.  Dan hebben we tijd voor een uitgebreide kennismaking.

Kinderen van de lagere school kunnen elke dag van het schooljaar instappen.

Instappende kleutertjes kunnen pas naar school komen na een korte vakantie, op 1 februari, na het verlengde weekend van Hemelvaart of na de zomervakantie volgend op de dag dat ze 2,5 jaar zijn geworden. De instapdagen voor dit schooljaar vind je hier. Voor kleuters voorzien we ook onthaaldagen. Ook dan kan je je kleuter inschrijven.

Bij een inschrijving breng je best de SIS-kaart of kidsID van je zoon/dochter mee.

Je krijgt dan van ons het Delta-knapzakje mee.

Voor een knappe start!