De Warmste Week

De leerlingenraad presenteert:

De Warmste Week op Delta!

Aan onze schoolpoort verkopen we in een kraampje vol geluk allerlei leuke spulletjes waarmee je iemand blij kan maken. Daarnaast willen we mensen samen een potje laten koken door soeppakketten te verkopen. Op woensdag 18 december plannen we een sponsorloop. De kinderen laten zich per kilometer sponsoren. We lopen of wandelen van Delta naar onze vrienden van de Brem. Supporters welkom!

Waarom dit goed doel?

De leerlingenraad van Basisschool Delta koos voor

'Kinderboerderij de Brem'. De kinderen willen graag iets doen voor kinderen dicht bij ons in de buurt. Zorgzaam en respect zijn twee pijlers uit onze visie. De rode draad doorheen onze acties zijn vriendschap en geluk. Wij willen graag warme buren zijn voor de kinderen van de Brem!

De leerlingenraad van Basisschool Delta koos voor

de 'funfabriek' . De kinderen willen graag iets doen voor kinderen dicht bij ons in de buurt. Zorgzaam en respect zijn twee pijlers uit onze visie. De rode draad doorheen onze acties zijn vriendschap en geluk. Wij willen graag dat kinderen met autisme kunnen genieten van een kamp op maat.