Aanmelding - en inschrijvingsperiodes

3 tot en met 21 februari 2020 - Voorrang voor broers en zussen en kinderen van personeel

Broers en zussen kunnen rechtstreeks in de school van broer of zus inschrijven.
Kinderen van schoolpersoneel kunnen ook inschrijven met voorrang in de school van hun ouder.

2 tot en met 31 maart 2020 - Aanmelden

Je kunt jouw kind enkel in deze periode aanmelden, maar op welk moment jij dit precies doet, speelt geen rol. Aanmelden kan via www.kiesjouwschool.be.
Als dit niet lukt, kan je hulp vinden op een helpdesk of in de school van jouw voorkeur.

• Stap 1: ga naar www.kiesjouwschool.be
  • Stap 2: kies één of meerdere scholen voor je kind (hoe meer scholen, hoe meer kans)
  • Stap 3: geef de scholen in volgorde van je voorkeur door, je eerste keuze geef je dus eerst door
  • Stap 4: meld je kind aan

4 tot en met 26 mei 2020 - Inschrijven voor aangemelde kinderen

Is je kind aangemeld, dan krijg je bericht tussen 20 en 30 april in welke school je jouw kind kan inschrijven.
Ga tussen 4 en 26 mei naar die school en schrijf je kind in.

Ben je te laat?
Dan kan je jouw kind inschrijven op voorwaarde dat er nog vrije plaatsen zijn en dit vanaf 29 mei 2020.

Vanaf 29 mei 2020 - Vrije inschrijvingen

Meldde je jouw kind niet aan of kon je het niet inschrijven in de school waarvoor je het aanmeldde?
Dan kan je jouw kind vanaf 29 mei 2020 rechtstreeks op een school inschrijven.
Hou er wel rekening mee dat er dan al heel wat kinderen ingeschreven zijn.
Ga daarom zo snel mogelijk naar de school. Wanneer je jouw kind inschrijft, is nu wel belangrijk!