Klas 6B

Klas 6B
Lichtjes gekleurd

Lichtjes gekleurd

Weldra wordt de tentoonstelling geopend in 6B. Aan de draad zullen 15 zelfportretten in ware 'Andy Warhol'-stijl te bewonderen zijn. We verwerken al onze muzische ervaringen overigens in een portfolio. Daar leggen we een verzameling aan van (bijna) alle muzische activiteiten. Zo zullen we op het einde van onze Deltaloopbaan nostalgisch kunnen terugblikken. Zover is het gelukkig nog niet, maar we kijken uit naar nieuwe ervaringen in ons laatste Deltajaar.

Circuit

Circuit

Vandaag trokken we naar het circuit! Benieuwd? Klik vlug verder voor meer uitleg en foto's!

Lees meer
Frisse start

Frisse start

We namen dit schooljaar een flinke frisse start. We beginnen vol goede moed aan ons laatste Delta-jaar. We zijn nu de oudste van de school. Daarom werd we ook uitgenodigd om meter of peter te worden van een eerstklasser.

Lees meer
Exploding box

Exploding box

Meredith en Anna stonden al enige tijd te popelen om een creatieve les te geven aan hun klasgenoten. Vandaag was het zover. We ontwierpen een doosje met deksel. Als je het deksel vasthoudt en het doosje laat vallen, openen zich vele luikjes. Hierop staan allemaal persoonlijke interesses en vaardigheden. Top gedaan meiden! Out-of-the box ;-)