Klas 6A

Klas 6A
Wil je mijn meter / peter zijn?

Wil je mijn meter / peter zijn?

Wow, de zesdeklassers werden meter of peter van een eersteklasser. We speelden samen estafette en ontdekten elkaars klas. We assisteerden ook tijdens een rekenles. 

Lees meer
Kennismakingsspel

Kennismakingsspel

Bij de start van het schooljaar spelen we spelletjes om elkaar (nog) beter te leren kennen. Met een kleurrijke bol wol en een boel originele vragen maakten we vandaag ons eigen 6A web.    

Lees meer
Onze moestuin

Onze moestuin

Wij zijn alvast fier op onze moestuinbak!  We zaaiden heel wat voor in potjes in onze klas. Hopelijk groeit alles goed zodat we het na de vakantie kunnen uitplanten in onze moestuinbak. Wordt vervolgd....

Lees meer
Pyrograveren

Pyrograveren

Eef, de mama van Luca van 3A, kwam ons een workshop pyrograveren geven!  We tekenden het Delta-logo op houten plaatjes die de jongsten binnenkort krijgen.  Dankjewel, Eef! www.facebook.com/beleefworkshops

Lees meer
Hoekenwerk

Hoekenwerk

Een creatief hoekenwerk! cakejes bakken, zaaien en planten voor de moestuin, isometrische figuren tekenen, een paaskip knutselen, een dansje op een zelfgekozen liedje verzinnen... Samenwerken, zelfsturing, organiseren en zelfstandigheid zijn enkele vaardigheden die belangrijk zijn om de taken goed uit te kunnen voeren!  Geniet je mee van de foto's? 

Lees meer
Auteurslezing

Auteurslezing

De bib nodigde ons uit voor een auteurslezing van Jan van Coillie. Op een actieve en speelse manier werden we in contact gebracht met poëzie. We kropen ook zelf in de pen en schreven gedichtjes over licht en water.    

Lees meer