Klas 4A

Klas 4A

Knap gedaan!

Op de strapdag probeerden we op een veilige en milieuvriendelijke manier naar school te komen.  Maar liefst 85,5 % van onze klas deed dat.  Knap gedaan!  Dat verdiende zeker een beloning : een mooie strapdag armband.

Lees meer
Sportieve start

Sportieve start

Donderdag 10 september trokken we naar het Zilvermeer in Mol voor een dag vol sportieve activiteiten.  We gingen met Tuur op avontuur, leefden ons uit op de waterfietsen, op het strand en in de speeltuin.  Slapen was die nacht dus ook geen probleem.

Lees meer
3...2...1...vakantie

3...2...1...vakantie

Schriften uitgedeeld?  Boeken in de kast?  Knutselwerkjes van de muur?  Bankjes proper en de vloer geveegd?  Tijd voor vakantie!

Lees meer
Wie kijkt naar wie ?

Wie kijkt naar wie ?

Op bezoek in de Olmense zoo ... luisteren naar de verhalen van de gids ... de longen uit je lijf lopen tijdens een spoorzoekerstocht ... ravotten in de speeltuin ... lekker naar de dieren kijken.  Of is het net andersom?

Lees meer
Klein en groot

Klein en groot

Als voorbereiding op het schoolfeest hebben de kinderen van 4A samen met de jongste kleuters gezellig geknutseld.  Klein en groot hebben er echt van genoten.  Kijk maar.

Lees meer
Tanden goed gepoetst?

Tanden goed gepoetst?

Tijdens het thema 'Tandjes' hebben we met gekleurde tandplaque-verklikkers gecontroleerd of we onze tanden goed poetsen.  Het resultaat was erg kleurrijk!  De meeste kinderen schrokken er erg hard van dat er nog zoveel tandplaque te vinden was.  Nadien werd er dan ook met dubbele overtuiging tanden gepoetst.

Lees meer
Zijn we fit?

Zijn we fit?

Vandaag namen de kinderen van het vierde leerjaar deel aan de eurofit-testen.  Met behulp van een aantal 'sportieve' ouders legden de kinderen een reeks proeven af om te kijken hoe lenig, hoe sterk, ... ze zijn.  Na deze inspanningen zullen ze vannacht zeker goed slapen.

Lees meer
Alaaf!

Alaaf!

Samen genieten van de carnavalsactiviteit die door de leerlingenraad georganiseerd werd.

Lachen in de bib

Gekke bekken trekken ... moppen vertellen ... grappige tekeningen zoeken ... fantasiemensen knutselen ... het kon allemaal tijdens ons bezoek aan de bib.  We waren er te gast om de jeugdboekenweek in te zetten.  Het was er echt een gezellige boel.

Lees meer