Klas 4A

Klas 4A
Waar ben ik?

Waar ben ik?

De leerlingen gingen aan de slag met het uitbeelden van ruimtes zonder hiervoor hulpmiddelen te gebruiken. Kunnen jullie raden waar ze zich bevinden? De opties waren: in een druk station, de kerk, een grot, een kasteel, een luchtballon, een theaterzaal, een vliegtuig, een kippenhok, de maan, een zolder, een professionele keuken of in het park bij een grote vijver. 

Lees meer
Drie dagen om nooit te vergeten

Drie dagen om nooit te vergeten

27, 28 en 29 mei 2019 .... 3 data waar we reeds lang naar uitkeken want we zouden naar het Zilvermeer in Mol gaan voor 'de Zilverklassen'.  Nog even dag zwaaien naar mama en papa en dan op naar het avontuur.  We hebben er de natuur bestudeerd, samen geravot in de bossen en een hele reeks van avontuurlijke, sportieve activiteiten gedaan.  Chris en Ludwina hebben ons in de watten gelegd op culinair vlak.  Kortom ... het waren drie dagen om niet snel te vergeten.    Hier kan je enkele foto's bewonderen.  Als je er niet genoeg van krijgt, dan kan je op de website van onze school terecht bij het onderdeel 'in beeld'. 

Lees meer
Wij waren heel even imker

Wij waren heel even imker

Omdat het 'de week van de bij' was, mochten we een beozek brengen aan een echte imker.  Hij vertelde ons alles over het houden van bijen.  Natuurlijk mochten we ook van de heerlijke honing proeven.  Tot slot trokken we allen een beschermend imker-pak aan en brachten een bezoek aan de bijen-kasten.

Lees meer
1, 2 , 3 ... hup met de beentjes!

1, 2 , 3 ... hup met de beentjes!

Wat is er gezelliger dan samen met je klasgenoten een dagje sporten?  Een ganse dag konden we kennismaken met bekende en minder bekende sporten.  Het resultaat was dat we doodmoe naar huis gingen.

Lees meer