Klas 3A

Klas 3A
Feestvarken

Feestvarken

Ieder jaar zetten we ons in voor het goede doel. Dit schooljaar kozen we voor het Feestvarken vzw. Deze organisatie zorgt ervoor dat ieder kind zijn verjaardag kan vieren. Via het OCMW bezorgen ze bijvoorbeeld verjaardagscadeaus en leuke attributen om thuis een feestje te geven. Om geld in te zamelen deden wij een sponsortocht van wel 5 km en ook de opbrengst van de kerstborrel gaat naar het goede doel!

Lees meer
KERSTFEESTJE!

KERSTFEESTJE!

De laatste week voor de kerstvakantie vinden we altijd heel fijn! We knutselen en schrijven onze nieuwjaarsbrieven, herhalen nog een beetje van rekenen ... maar mogen vooral heel wat leuke dingen doen. We mogen bouwen met Kapla of Clickx, we maken mooie dingen met strijkparels, we kunnen kiezen voor knutselen, enzovoort ... Op vrijdagnamiddag mochten we helemaal kiezen wat we deden in 3A en in 3B konden we film kijken!

Lees meer
Technopolis on tour

Technopolis on tour

Technopolis trekt dit schooljaar door heel Vlaanderen en kwam ook op bezoek in de Djoelen. Die show konden we natuurlijk niet laten passeren. Tijdens de hele SPECTACULAIRE show leerden we heel wat bij over vaste, vloeibare en gasvormige stoffen.

Lees meer
Toneel: 'De Roofkes'

Toneel: 'De Roofkes'

Wij genoten deze namiddag van het schitterende toneel, of eerder spektakel: De Roofkes (theatergezelschap 'Tal en Thee').

Lees meer
Veldloop

Veldloop

Op 25 september deden alle scholen van Oud-Turhout mee aan de scholenveldloop. Het was een geweldige dag om te lopen: niet te warm, niet te koud! Een dikke proficiat aan alle jongens en meisjes van het 3de leerjaar, want iedereen heeft z'n best gedaan! En een grote dank je wel aan al die lieve mama's, papa's, oma's, opa's, jongens, meisjes ... die supporterden!

Schoolreis

Schoolreis

Wat was onze schoolreis naar Bokrijk een pretje! We bezochten oude huisjes, bakten (en aten) verse broodjes en maakten veel plezier in de speeltuin. 

Lees meer
Verkeersweek

Verkeersweek

Tijdens de verkeersweek oefenden de kinderen uit 3A hun behendigheid tijdens het fietsen. Slalommen, tussen 2 balken fietsen, met 1 hand een Hi-five geven waren onderdelen van hun fietstraining. Ondanks de lichte regen hadden ze er enorm zin in!

Sportdag

Sportdag

Wat hadden we een pret tijdens de sportdag! Kijken jullie mee naar onze kiekjes?

Lees meer