Klas 2B

Klas 2B
Onder de woorden

Onder de woorden

We waren helemaal onder de indruk van de tentoonstelling 'onder de woorden' in 't Hofke van Chantraine. We kregen te zien wat illustratoren allemaal doen om een prentenboek te maken. WAUW! Wat een werk! Echt kunstwerk al dat tekenwerk!

Lees meer
Carnaval

Carnaval

Een masker hier, Een onesie daar, Wat een plezier, En heel veel spelen maar...

Lees meer
Fotozoektocht

Fotozoektocht

Om ons helemaal thuis te voelen in ons thema '(t)huis', trokken we erop uit! We namen alle huizen onder de loep op zoek naar de juiste weg... Wat fijn dat er zoveel ouders en grootouders waren die ons daarbij wilden begeleiden. Hartelijk dank!  

Lees meer
Spitter, spetter, spatter

Spitter, spetter, spatter

Vandaag gingen we met het tweede leerjaar de laatste keer zwemmen.
Eerst moesten we nog flink wat oefeningen doen, maar nadien was er tijd om lekker te spelen in het water. We hebben genoten!

Lees meer
Prettige feestdagen!

Prettige feestdagen!

Na een gezellige adventsperiode, sloten we af met een kerststallentocht. We trokken naar het gemeenteplein en gingen daar de kerststal bekijken. We zongen nog even een kerstliedje over vrede en probeerden wat vrede over te brengen naar iedereen. Nu kunnen we genieten van een heerlijke vakantie vol warme gezellige dagen! Tot binnenkort in het nieuwe jaar!

Tutorlezen

Tutorlezen

Gedurende 6 weken gaan we met gans de school tutorlezen. Naast het aanbod van Estafette willen we er voor zorgen dat kinderen zin hebben om te lezen. Daarom gaat elke maandagvoormiddag de leesbel om 11.40u. Dit is het tijdstip om onze leeskriebels op te wekken!

Lees meer
Boekendans

Boekendans

Zoals de titel vertelt, deden we in de klas echt een boekendans. We hadden zoveel nieuwe leuke boeken uit de bib ontleend... Dat vroeg om een leuke activiteit om deze eens te "besnuffelen".

Lees meer
Neuzen in boeken met onze boekenneuzen

Neuzen in boeken met onze boekenneuzen

We werden uitgenodigd door de bib om op ontdekking te gaan en de bib te verkennen. Onze boekenneuzen kwamen van pas. Want we mochten heel wat gaan neuzen in de boeken. We maakten ook leuke boekenmonsters. Niet schrikken als je onze agendakaft opendoet!  

Lees meer