Jaap Aap

Jaap Aap

Hoekenwerk

Bijna iedere namiddag gaan wij aan de slag met het hoekenwerk. Vooral spelend leren in verschillende hoekjes staat hierbij voorop. De deuren van de 3 klassen gaan open en we kiezen zelf waar we gaan spelen en leren. Iedere week zijn er ook een paar leeuwenopdrachten die wij tot een goed einde moeten volbrengen. We mogen deze zelf inplannen zodat we leren om zelf aan verplichte taakjes te beginnen. Dit vinden we altijd heel leuk!

Lees meer

Het dorp: Oud-Turnhout

In het eerste thema van WO leerden we over onszelf maar gingen we ook verder kijken naar onszelf en de wereld. We leerden over ons land 'België' en zoemden in op het dorp 'Oud-Turnhout'. We gingen zelf ontdekken welke voertuigen we hier allemaal kunnen tegenkomen. Zo zagen we vele auto's, fietsers, wandelaars, maar ook: brommers, bussen, camions en zelfs een tractor! Nadien keken we samen naar het gemeentehuis en vertelden we over de burgemeester.

Lees meer

Sportdag Zilvermeer

Op dinsdag 8 september gingen we op bezoek in het Zilvermeer. In de voormiddag speelden we een leuk Minion-spel met verschillende activiteiten. De namiddag mochten we doorbrengen in de speeltuin en leerden we elkaar nog beter kennen. Wat een leuke dag!

Lees meer