Yvet Vangnet

Yvet Vangnet
Op bezoek bij Olivia thuis: Met zijn allen op restaurant

Op bezoek bij Olivia thuis: Met zijn allen op restaurant

Vandaag gingen we met de hele klas richting Heyzijde naar restaurant "Puur". Een hele onderneming maar we hebben allen heel hard genoten. Wat een ervaring! Dank je wel mama en papa van Olivia die onze kleuters deze fijne ervaring mogelijk maakten en natuurlijk onze chauffeurs die ons veilig brachten en haalden.  

Lees meer
Van Mcdolalds naar een restaurant

Van Mcdolalds naar een restaurant

We gingen deze week aan de slag om iets gezonder op de menu te zetten. We maakten zelf soep. Paprika-tomatensoep met balletjes en bij juf Jolien Prei-wortel soep met balletjes. Volgens Tibe was de soep heel, heel, heel lekker:-)Pluim voor onze chef koks.

Lees meer
Integratie met het eerste leerjaar

Integratie met het eerste leerjaar

Juf , ik heb een pijl gezien van Raf Giraf en Fleur Kleur ! Wie zijn dat ? Kennen jullie de juffen van het eerste leerjaar ? Hoe heten ze ? Wat wil je er  allemaal gaan leren ? Kom , we gaan op zoek . 

Lees meer

Op zoek naar chauffeurs

Wij zijn uitgenodigd door mama en papa van Olivia om mee te komen helpen en eten in hun restaurant Puur op de Heizijde in Turnhout. Dat klinkt allemaal heel veelbelovend. Wij doen daarom graag een warme oproep aan ouders of grootouders die ons vrijdag 15 februari in de voormiddag kunnen brengen en of halen. Het juiste uur geven we later nog door. Wie vrijdag kan rijden mag een mail sturen naar onze klasmail: yvetvangnet@bs-delta.be. Voor een eenmalige rit mogen kinderen zonder kinderstoel in de auto zitten. Vooraan moet er wel een verhoogkussen of kinderstoel aanwezig zijn.   

Ondernemers richten een Mcdonalds op

Ondernemers richten een Mcdonalds op

Plots hadden kls de dierenartspraktijk en de dierenwinkel leeg gemaakt. En zaten ze lekker gezellig op restaurant aan de grote tafel in de hal. Oh, lekker gezellig. Zullen we een restaurant maken van de winkel ? Nee juf, we maken een Mcdonalds. Daar mag je zelfs met je handen eten.

Lees meer
Niels ook 6 jaar!

Niels ook 6 jaar!

Met een grote lach op zijn gezicht  en een zware koffer vol verjaardagsspullen kwam Niels vandaag de klas binnen. Eerst zingen en dan alle spullen onthullen en als slot een steenbokspel: Schipper mag ik over varen. Wat genoot hij!!!

Lees meer
Wat een water

Wat een water

Stilaan hebben we alle woeste zeeën door zwommen en werden we geconfronteerd met heel veel water .Welke gevaren kwamen piraten tegen op zee ? 

Lees meer