Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Delta's sleepover

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Delta's sleepover

Dag mama's en papa's

Een grote kans dat onze oudste kapoentjes uitgeteld mee naar huis gingen deze namiddag. Een echte sleepover, met z'n allen in de turnzaal: kleuters en juffen door elkaar en tientallen knuffels die 's nachts de wacht hielden. Je kan je al wel wat inbeelden wat voor leuke momenten wij beleefd hebben.

Is mijn bed geïnstalleerd? Dikke zoen, warme knuffel aan mijn mama en papa, daag, tot morgen!
Et voila, onze mama's en papa's werden uitgezwaaid en wij werden verwelkomd door appel, peer, kiwi en banaan. Via een toneel, waarbij alle fruitstukken verdwenen omdat ze niet opgegeten wilden worden, gingen we op zaklampentoch door de school. Op zoek naar het fruit in de fruitmand. De volgende morgen maakten we er een heerlijke fruitsla van.
Nog een klein yoghurtje, tanden poetsen, naar het toilet en hup, het bed in. Oogjes en snaveltjes toe. Bij de ene kleuter al wat sneller als bij de andere :).

's Morgens vroeg uit de veren: de tafel moest gedekt worden. Een heerlijk ontbijt vulden onze rammelende magen. Boterhammetjes met ei, choco, confituur of kaas. Een lekker stukje cake als dessertje. Tanden poetsen, de haren mooi laten vlechten door juf Nele en hop even later waren ook onze vierjarige vrienden van de partij! Helemaal klaar voor de pyjamadag.

Wi-wa-weetjes:

Zondag 13 mei: feest voor alle mama's en moeke's!
Woensdag 16 mei: sportdag in 'De Hoogt'
Maandag 21 mei: Pinkstermaandag - geen school

Volgende week duiken we in de wereld van de sport. Wie beoefent er een leuke sport en wil er graag wat meer over vertellen? Onze kleuters mogen een attribuut meebrengen.

Liefs

Juf Sara & juf Marijke

PS: nog meer foto's van het slaapfeestje kan je vinden op onze website (In beeld)