Maud Zonnewoud

Maud Zonnewoud
Samen genieten als een echte poes!

Samen genieten als een echte poes!

Het was deze week heel goed weer! Daar hebben wij met zen allen van geprofiteerd! De juf was wel eens benieuwd wat de kleuters nog graag wouden doen? Allemaal hele leuke dingen, maar we wilden graag met water spelen en het werd een echt poezenmoment! Lekker genieten met zen allen!

Lees meer
Grote zus Rosie

Grote zus Rosie

Wat een liefde wat een feest met jou is de wereld mooier dan deze ooit is geweest   WELKOM kleine Paulien!

Lees meer
Thema 'Gaatjes'

Thema 'Gaatjes'

Dag ouders, grootouders en iedereen die deze blog leest   Deze week gingen we nog verder in op het thema ‘gaatjes’. Er waren heel wat activiteiten en wat hebben we weer genoten! Er waren PVC-buizen in de gekleurde rijst, we hadden een zwembad met trechters in de klas, er stond een groot bord vol met buizen. Hier konden we zelfs bolletjes door laten gaan.      

Lees meer
Gaatjes

Gaatjes

Dag ouders, grootouders en iedereen die deze blog leest   Deze week startte mijn stage en werden de kleuters al ondergedompeld in het thema ‘gaatjes’. Op dinsdag gingen we binnen op zoek naar gaatjes Samen met Piep de muis. Piep de muis was heel de week in de klas en zal ook volgende week nog in de klas zijn. Samen met hem ontdekken we heel wat nieuwe gaatjes en wat we ermee kunnen doen. We hebben niet enkel gezocht naar gaatjes, er waren ook heel veel gaatjes te vinden in de klas, zoals bouten en moeren, PVC-buizen in de zandbak, gezelschapsspel rond de gaatjes van de mol in de grond, een kruiptunnel in de beweeghoek, een wasmachine in de huishoek en nog veel meer. We leerden een liedje over grote en kleine gaatjes en dat kunnen we al goed meezingen!   Nog belangrijk:   dinsdag 1 juni is het klasfoto. donderdag 3 juni mogen jullie je eigen fiets meenemen, want dan is het fietsdag!   Een heel fijn verlengd weekend en tot dinsdag! juf Jill

Lees meer
Thema verkeer!

Thema verkeer!

Beste mama’s en papa’s, … deze week vlogen we in de wereld van het verkeer. Onze kleuters willen graag de wereld ontdekken. Lekker naar buiten gaan, leren fietsen en kijken wat er allemaal gebeurt op straat. Maar het verkeer kan ook soms druk zijn. Daarom werkten wij deze week rond verkeer.

Lees meer
Noor is jarig!

Noor is jarig!

Hiep Hiep Hoera!
Vandaag vierden we Noor haar verjaardag in de klas want Noor was vorige week donderdag jarig! 

Lees meer
De dino

De dino

Een paar leuke foto's van deze week!   Geniet van jullie verlengd weekend!   Groetjes,  Juf Britt, Juf Elyne & Jules

Lees meer