Korneel Penseel

Korneel Penseel
FLUO! Heb je me gezien?

FLUO! Heb je me gezien? Korneel Penseel

Weer, weer, hoe wordt het weer? Kijk eens naar omhoog. Valt er regen? Valt er sneeuw? Of blijft het lekker droog? Als echte weermannen- en weervrouwen ontdekten we meer over het weer.

Lees meer
Welkom Leonie en Arthur

Welkom Leonie en Arthur Korneel Penseel

De eerste morgen van het tweede trimester in de kring... 'En de bolletjes vielen uit het vuurwerk bij oma op de mat maar dat was niet erg. En onze hond ging bijna een bolletje opeten. En voor Steven was er ook een brief. En metie had een pakje...' En juf hoorde dat het goed geweest was, de feesten bij de familie met de nieuwjaarsbrief als hartverwarmende bonus.

Lees meer
Feest voor Theo!

Feest voor Theo! Korneel Penseel

En dan is het feest voor Theo, de spin. De kleuters geven het beste van zichzelf om er een prachtfeest van te maken. Theo hoeft alleen zijn hart open te zetten om te genieten van al die inzet van anderen.

Lees meer
Herfstkriebels

Herfstkriebels Korneel Penseel

Dinsdagochtend speelden juf Lore en juf Elyne toneel aan de grote boom op de speelplaats. Téo, de spin, droomt van de prachtigstse pakjes, maar zijn vriend Gloob heeft een ander idee. Het wordt een bijzonder verjaardagsfeest, alle dieren in het bos werken er aan mee. We leven samen met de vrienden van Téo naar het feest toe. Téo hoeft alleen zijn hart open te zetten voor al die inzet van anderen.

Lees meer