Korneel Penseel

Korneel Penseel
Regenboog, jij bent o zo mooi

Regenboog, jij bent o zo mooi Korneel Penseel

Keuzestress bij Korneel Penseel afgelopen week. Twee liedjes die we allemaal heel mooi vonden. Wat doen we dan? 'Juf, we kunnen ze toch ook allebei leren?' Zo gezegd, zo gedaan. Wat zijn die kleuterideetjes toch altijd zo fijn!

Lees meer
Stoeprand... stop!

Stoeprand... stop! Korneel Penseel

Stoppen en goed om je heen kijken. Een keertje links, een keertje rechts, nog eens links en dan.. oversteken op het zebrapad. Dat oefenden we in onze klas met wel 19 hulpagenten die stonden te popelen om het verkeerslicht op groen of rood te draaien. En dan plots stond er een echt verkeerslicht in onze klas. Dank je juf Britt om dit voor ons mee te brengen!

Lees meer
Feest, feest, feest!

Feest, feest, feest! Korneel Penseel

Ja hoor, drie keer feest deze week in onze klas! Op maandag vierden we Linou. Op donderdag werd Aryan drie jaar en op vrijdag vierden we al feest voor Lowie die zondag drie jaar wordt. Drie keer drie jaar oud. Gefeliciflapstaart! 

Lees meer
En hoe voelt pasta aan?

En hoe voelt pasta aan? Korneel Penseel

En wat zal er gebeuren als ik met de vliegenmepper tegen de ballon sla? En als ik met mijn vinger de zeepbel raak, spat die dan meteen uit elkaar? Dat en nog veel meer dingen ontdekten we deze week in de klas.

Lees meer
Picknicken in de wilgenhut

Picknicken in de wilgenhut Korneel Penseel

Weten jullie onze wilgenhut al zijn? Hij groeit langzaam maar zeker helemaal toe en ligt wat verscholen achter Delta's hofke. Wij gingen er ook een kijkje nemen en namen meteen onze fruitjes mee om er te picknicken. 

Lees meer