Korneel Penseel

Korneel Penseel
1000 maal dank

1000 maal dank Korneel Penseel

1000 maal bedankt voor de geweldige verrassingen op maandagmorgen. Lieve ouders, jullie staken echt de koppen bij elkaar om voor een attentie te zorgen, samen met jullie kleuter. Hartverwarmend was dat. Juf Diane was sprakeloos en dat gebeurt niet vaak.

Lees meer
Hatsjie, hatsjoem!

Hatsjie, hatsjoem! Korneel Penseel

Dag lieve mama’s en papa’s Hebben jullie ons ziekenhuis in de klas gezien? Wat een bedrijvigheid! Dokters en verplegers zijn druk in de weer. ‘Juf, kom eens kijken. Wij zijn ziek.’

Lees meer
Joepie! Sneeuw!

Joepie! Sneeuw! Korneel Penseel

Dag lieve mama's en papa's Beter konden we het niet bestellen... Eindelijk was daar de sneeuw. Vlug worden de weerkalenders aangepast. De parapluutjeswandeling gaat door in de sneeuw. De kleuters ontdekken dat ze van sneeuw ook nat worden.

Lees meer
Een spetterend 2019!

Een spetterend 2019! Korneel Penseel

Lieve mama’s en papa’s Wij wensen jullie de allerbeste wensen voor een reuze 2019! Laat 2019 maar knallen. Onze kleuters komen terug in een fris opgesmukte klas. We ruiken het nieuwe nog. Snel gaan we aan de slag om onze lege muren te vullen met kunstwerken. Een stralend blauwe klas geeft ons weer veel energie voor het tweede trimester. Onze nieuwkomer Jasper laat nog even op zich wachten. Hij komt op 1 februari.

Lees meer
Er brandt een lichtje in de klas

Er brandt een lichtje in de klas Korneel Penseel

Lieve mama's en papa's, Deze week was het licht stuk in de klas en speelden we in het donker. Gelukkig waren er veel lampjes waardoor we toch nog een beetje licht kregen. Maar hoe doe je de lichtjes nu weer aan en uit? Dat was een hele ontdekking voor onze kleuters...

Lees meer
Dag Sinterklaas, tot volgend jaar!

Dag Sinterklaas, tot volgend jaar! Korneel Penseel

Lieve mama's en papa's, Al twee dagen lijken de schorten te klein in de klas, de stoeltjes te laag . Hoe komt dat dan? Wel, we gingen in het kader van het sinterklaasproject klasdoorbrekend werken met de kleuters uit de oudste groep. Juf Diane zag heel wat oudleerlingen terug en dat deed deugd.

Lees meer