Katrijn Tamboerijn

Katrijn Tamboerijn
WELKOM lente

WELKOM lente

Bloempjes bloempjes ’t zijn er veel
Wit en rood en soms ook geel
Overal zover ik zie
Tel de blaadjes 1 2 3  

Lees meer
Een klasje vol liefde

Een klasje vol liefde

Februari Valentijnmaand, dus leerden we een liedje over Valentijn. En… een hartje vormen met onze vingers, dat is een FIJNE klus: oh zo leuk en onze vingermotoriek werd op de proef gesteld. Ohja, en we zoenden onszelf van kop tot teen.

Lees meer
Sneeuwcarnaval

Sneeuwcarnaval

Zet je masker op, ja verkleed je maar
Zet een pruik op je kop met feeënhaar
Doe maar gek, doe maar mal,
dit is een gemaskerd bal
’t is CARNAVAL

Lees meer
Vriendjes zijn met vreugde en pijn

Vriendjes zijn met vreugde en pijn

Aan de hand van een verrassingspak maakten we deze week kennis met de axendieren schildpad en uil. Het waren cadeaus in een cadeau. Dagelijks scheurden we er een papiertje af en zo ontdekten we telkens iets anders: we vertelden over onze verdrietjes en wie we missen door corona, speelden een spel waarbij we een goede uil moesten zijn (niets verklappen is de boodschap!) en keken naar een Tik Tak waarin uil en schildpad tevoorschijn kwamen.

Lees meer
Regenbogen

Regenbogen

Hoorde je thuis een lied met alle kleuren van de regenboog? We zongen en dansten met de kleurenlinten, de kleuters vinden het kleurendanslied geweldig!

Lees meer
Sneeuwvlokjes

Sneeuwvlokjes

De sneeuw van afgelopen weekend maakte indruk. In de kring werd er voluit over verteld. Met onze vingers tekenden we sneeuwvlokjes in de lucht, we maakten cirkelbewegingen rond dopjes op de tafel en genoten van een toefje sneeuw (slagroom) op onze vinger.

Lees meer
Heppie

Heppie

Jules stelde een nieuwe vriend voor: HEPPIE, een gevoelensknuffel. Jules vertelde HEPPIE over zijn gevoelens (blij – bang – boos – verdrietig), we zochten het bijhorende gevoelsprentje en zongen een bijpassend lied. HEPPIE zal ons in de toekomst helpen om te spreken over onze gevoelens.

Lees meer