Zeeklassen dag 2

We startten vandaag onder een stralende zon met deel twee van het strandonderzoek. Iedereen had als een roosje geslapen ondanks de zware nachtelijke regenval. Het strandonderzoek aan de schuimende vloedlijn zorgde voor veel interesse en betrokken (natte) activiteit. 's Namiddags namen we met z'n allen de tram richting domein Raversyde voor een bezoek aan de Atlantic Wall. De gids kon iedereen moeiteloos boeien gedurende anderhalf uur. Na deze leerrijke sprong in de tijd (WO II) bonden we onze wandelschoenen wat strakker aan voor een uitdagende wandeling. We verkenden de hele Oostendse kustlijn over dijk en strand. In de haven namen we de veerboot voor de oversteek naar het oosterstaketsel. We kruisten de 'Vole Au Vent' , recentelijk in gedoopt door koningin Mathilde. Met een strategisch duinenspel sluiten we de avond af. Nachtrust wordt verzekerd.