Zeeklassen 2017 dag 2

We startten vandaag onder een stralende zon met deel twee van het strandonderzoek. Iedereen had als een roosje geslapen. Het strandonderzoek aan de schuimende vloedlijn zorgde voor veel interesse en betrokken (natte) activiteit. 's Namiddags bonden we onze schoenen wat strakker aan voor een uitdagende wandeling richting Raversyde voor een bezoek aan de Atlantic Wall. We namen in de haven de veerboot naar linkeroever en we verkenden de Oostendse kustlijn over dijk en strand. In Raversyde kon de gids kon iedereen moeiteloos boeien gedurende anderhalf uur. Na deze leerrijke sprong in de tijd (WO II) namen we de tram terug richting 'Duin en Zee'. Na een verkwikkende douche en een heerlijk avondmaal namen we deel aan een wederom uitdagende quiz. Een mooie activiteit om een fantastische dag af te sluiten.

Foto's vind je bij 'in beeld'.