Speelgoed voor Moeder-Zorg

• Speelgoed voor Moeder-Zorg: Afbeelding 11
  • Speelgoed voor Moeder-Zorg: Afbeelding 12
  • Speelgoed voor Moeder-Zorg: Afbeelding 13

In tijden van cadeautjes, stonden we even stil bij het krijgen van speelgoed. Alle kinderen moeten een cadeautje kunnen krijgen, maar niet voor alle ouders is dit vanzelfsprekend. We zamelden daarom speelgoed in voor MoederZorg. Deze Turnhoutse organisatie was erg blij met de flinke lading, mooi en degelijk speelgoed.  "Ze zijn blij omdat ze andere mensen blij kunnen maken."

De actie voor MoederZorg past ook in het adventsthema van Welzijnszorg. Immers 1 op 7 kinderen leeft in België nog in armoede. Wij willen alvast een steentje bijdragen door de inzamelactie.

De derde graad behandelde in het thema "Speelwijzer" het mondiale aspect van speelgoed. Ze maakten ook hun eigen spel of speelgoed aan de hand van een eigen stappenplan. Ze werkten met kostenloos materiaal en kwamen tot erg mooie resultaten.