Liever met de fiets of te voet

Verkeersveiligheid vinden we erg belangrijk. Veel kinderen komen immers met de fiets of te voet naar school. Hiervoor zien we graag minder auto's rond de school tijdens de spits. Zo wordt de schoolomgeving voor alle zwakke weggebruikers en pak veiliger. Doe je mee? Volgende week,

van 23 tot 27 april moedigen we, samen met Sam de verkeersslang, iedereen aan om met de fiets of te voet naar school te komen. Met de helm verdien je nog een extra stip op de verzamelkaart van de klas! De leerlingen van de derde graad ontdekken de gevaren van de dode hoek, de politie controleert onze fietsen, we oefenen op een eigen fietsparcours en wie weet verdienen we ons verkeersbrevet! Iedereen veilig onderweg... dat is het doel!