Delta Vlamt!

De leerlingenraad en alle jongens en meisjes van Delta organiseren voor het goede doel #DeltaVlamt Het is fijn wanneer kinderen iets kunnen doen voor andere kinderen en daarom koos de leerlingenraad voor het #Kinderkankerfonds.

Tijdens de week van 12 tot 16 december wordt het hier lekker warm en staat er heel wat te gebeuren …

• Vanaf vrijdag 9 december kan je een badge kopen die de kinderen zelf ontwierpen. Laat iedereen zien dat de kinderen van Delta een warm hart hebben.
  • Heel de week verkopen we zelfgebakken koekjes aan de schoolpoort. Wij doen mee met de ketnet koekenbak!
  • Op woensdag kan je genieten van een versgebakken wafel!
  • Niet te missen….. sfeerlichtjes en buffs voor kinderen genaaid door handige mama’s.
  • Op vrijdag vanaf 15u30 organiseren de leerlingenraad en de ouderraad de warmste borrel. Veel lekkers in een gezellige kerstsfeer met muziek. Iedereen welkom!

Mama’s, papa’s, grootouders, meters, nonkels,vrienden … kom mee genieten van onze warmste week. Delta vlamt! Graag tot dan!