Delta OMWARMT

Ook dit jaar organiseert de leerlingenraad een warmste week. Met DELTA OMWARMT willen we ons hart open zetten voor alle kinderen in Oud-Turnhout die het minder breed hebben. Tijdens de week van 18 tot 22 december wordt het hier lekker warm en staat er heel wat te gebeuren. Op maandag kan je genieten van een warme tas soep, dinsdag verkopen we 'warme pakjes'. Op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Prachtige sjaals, warme sokken, grappige mutsen en kleurrijke kerstballen, gemaakt door ouders, grootouders en familie, liggen woensdag op jullie te wachten. Op donderdag maken we het gezellig met vuurkorven en heerlijke marshmallows. We sluiten de week af met de warmste borrel. Samen met de ouderraad zorgen we voor veel lekkers in een gezellige kerstsfeer met muziek en dans.

Mama's, papa's, grootouders, meters, nonkels, vrienden,... Kom mee genieten van onze warmste week. Iedereen welkom! Delta omwarmt! Tot dan!