Delta feest!

Water, Aarde, Lucht en Vuur! 4Natuur! De vier natuurelementen vormen de ingrediënten van ons schoolfeest op zondag 27 mei. We verwelkomen je graag om 13.30u en stellen je dan voor aan professor Reginald Van den Broeck. Via de sociale media heb je misschien al een glimp van hem kunnen opvangen. Wat hij juist allemaal in petto heeft, verneem je tijdens het startmoment. Naast de activiteiten is iedereen welkom op ons terras voor een drankje en een hapje. Het slotmoment is voorzien rond 16.30u. Alle kinderen krijgen vandaag een uitnodiging mee met daarop een plannetje en een beetje uitleg over de vier natuurelementen. De professor en de leerkrachten hopen op een talrijke opkomst en een prachtig feest voor de kinderen zelf!