Nieuws: Algemeen

Kook-crea 1ste en 2de leerjaar

Kook-crea 1ste en 2de leerjaar Algemeen

De eerste-en tweedeklassers bakten en kookten heel wat lekkers bij mekaar.  Dat werd allemaal overgoten met een Valentijnssausje.  Het werd een schitterend dessertenbuffet voor groot en klein. Dank je wel voor de gastvrijheid van al die ouders! 

Lees meer
Integratie oudste kleuters en eerste leerjaar

Integratie oudste kleuters en eerste leerjaar Algemeen

De leerlingen van het eerste leerjaar en de kinderen van de oudste stamgroep ontmoetten de spilfiguren van onze schrijfmethode: "Ik pen." De schrijfpatronen de lus, de kikkersprong en de krul passeerden allemaal de revue tijdens een toneel in de wissel. Dit vormde meteen het startmoment van de integratie.

Lees meer

Lipdub primeur Algemeen

Alle kinderen, kleuters en leerlingen, kregen gisteren de primeur om het nieuwe logo van Delta te zien ... wat klonk er een blij geroezemoes tijdens de lipdub! En een vrolijk applaus nadien... of zoals een leerling zei: "Ik ga toch al een beetje verklappen aan mijn mama. Dat mag wel hé? " We kijken uit naar vrijdag. Bijna 200 mensen schreven zich in. We maken alles klaar voor een feestelijke avond!

Klasfoto's Algemeen

De klasfoto's hangen allemaal op een rij in onze vernieuwde inkomhal.  Kom er zeker eens kijken... jullie oogappel hangt erbij!