Nieuws

Dank je wel!

Dank je wel! Algemeen

Delta's Hofke werd tijdens de vakantie schitterend verzorgd door 16 kinderen en hun ouders!  Onze schooltuin ligt nu te glunderen in de herfstzon.  Een dikke dank-je-wel allemaal! 

Verrassing!

Verrassing! Algemeen

Bij het begin van de STRAPweek werden alle Delta-fietsers vanmorgen verrast door onze schepen van onderwijs Greet Oris.  Elke fietser kreeg een fietsplaatje. Zo moedigen we samen met het gemeentebestuur het strappen aan.  Wie in alle fietsdrukte vanmorgen onze schepen miste... er liggen nog reserveplaatjes op het secretariaat. Proficiat voor alle Delta-fietsers en een dank je wel aan het gemeentebestuur voor deze mooie STRAPattentie!

Startborrel

Startborrel Algemeen

De startborrel in samenwerking met de ouderraad werd een gezllig en zonnig weerzien van vele oudzers.  Dank je wel aan de ouderraad voor de hulp bij de organisatie! 

Lees meer
Een nieuwe klas

Een nieuwe klas Algemeen

In mijn nieuwe jas met mijn nieuwe tas op mijn nieuwe fiets fiets ik naar mijn nieuwe klas. En kijk, ook de juf is nieuw, (klopt hier en daar ook) ze is er nog maar pas. Maar op mijn bank zit al een oude kras. Misschien wel van een vorig kind, dat hier o zo graag nog wat gebleven was... (Geert De Cockere) Een fijne start voor iedereen morgen!

Zwemmen 3de leerjaar

Zwemmen 3de leerjaar Algemeen

Beste ouders van alle derdeklassers, Maandag vliegen we er met z'n allen weer in.  De derdeklassers zwemmen het nieuwe schooljaar in! Zij gaan maandagvoormiddag al zwemmen in het zwembad van Arendonk;  Geven mama's en papa's een zwemzak mee?  Zo kan iedereen mee voor de eerste duik van het schooljaar... juf Anne

Klaar

Klaar Algemeen

Klaar! Vandaag klusten we met heel collega's de laatste klusjes bij elkaar.  De speelplaats blinkt, de Vlinder is ingericht in het Klooster, het onkruid gewied, laatste ramen gepoetst ... kortom, we zijn klaar voor morgen.   We onthalen alle eersteklassers, kleuters en nieuwe leerlingen.  Welkom allemaal! 

Welkom

Welkom Algemeen

Banken geschuifel, stapels boeken, gloednieuwe kaften en blije juffen en meesters die hun klassen weer startklaar maken... welkom op de onthaalavond! 

Leerlingenraad ontbonden

Leerlingenraad ontbonden Lagere school

Nu het schooljaar ten einde is, wordt ook de leerlingenraad ontbonden. Deze ploeg heeft dit schooljaar zijn beste beentje voorgezet. Er werden heel wat leuke activiteiten georganiseerd: schoolidool, het carnavalspel en de rollende week. De leerlingenraad zorgde er ook voor dat we met zijn allen aandacht schenken aan een proper toilet d.m.v. de toiletactie. Dankjewel allemaal voor jullie inzet en aanwezigheid in de leerlingenraad!  

Vlieg de wereld in

Vlieg de wereld in Lagere school

Na vele jaren op Delta wordt het nu tijd voor de kinderen van het 6de laarjaar om hun vleugels volledig uit te slaan. Ze verlaten nu het warme Delta-nest en vliegen een stukje verder de wijde wereld in. Het ga jullie goed!