Nieuws

Integratie oudste kleuters en eerste leerjaar

Integratie oudste kleuters en eerste leerjaar Algemeen

De leerlingen van het eerste leerjaar en de kinderen van de oudste stamgroep ontmoetten de spilfiguren van onze schrijfmethode: "Ik pen." De schrijfpatronen de lus, de kikkersprong en de krul passeerden allemaal de revue tijdens een toneel in de wissel. Dit vormde meteen het startmoment van de integratie.

Lees meer
Auteurslezing Nico De Braeckeleer

Auteurslezing Nico De Braeckeleer Lagere school

Het 5de en 6de leerjaar 'ontdekten' vandaag Nico De Braeckeleer. In de bibliotheek van Oud-Turnhout maakten we kennis met de jeugdauteur en scenarioschrijver. Dat laatste was voor velen een verrassing. Nico De Braeckeleer schreef reeds verschillende scenario's voor televisie, namelijk ...

Lees meer

Lipdub primeur Algemeen

Alle kinderen, kleuters en leerlingen, kregen gisteren de primeur om het nieuwe logo van Delta te zien ... wat klonk er een blij geroezemoes tijdens de lipdub! En een vrolijk applaus nadien... of zoals een leerling zei: "Ik ga toch al een beetje verklappen aan mijn mama. Dat mag wel hé? " We kijken uit naar vrijdag. Bijna 200 mensen schreven zich in. We maken alles klaar voor een feestelijke avond!

Klasfoto's Algemeen

De klasfoto's hangen allemaal op een rij in onze vernieuwde inkomhal.  Kom er zeker eens kijken... jullie oogappel hangt erbij!

Toonmoment zeeklassen

Toonmoment zeeklassen Lagere school

Vorige week trokken de leerlingen van het 5de en het 6de leerjaar naar Oostende. Het werd een intense drie-daagse. De resultaten hiervan en van de voorbereiding mocht echt gezien worden.

Lees meer