Op bezoek in het ziekenhuis!

Klas Raf Giraf ging op bezoek in het ziekenhuis. Wat was dat een leerrijk bezoek!

A.d.h.v. een toneeltje leerden we hoe een ziekenhuisopname in z'n werk gaat. Siemen was de patiënt, Chloë en Mathias waren de bezorgde ouders. Gelukkig was er Enya, de verpleegster, die heel goed voor Siemen zorgde. Mathijs en Tijn  reden Siemen naar de operatiekamer waar dokter Tuur stond te wachten. Het toneeltje in een notendop!

Nadien kregen we een rondleiding door het ziekenhuis. Op de spoedafdeling werden er kinderen aan de monitor gelegd. We konden op een schermpje de hartslag en ademhaling mee volgen. We kregen uitleg over verschillende draadjes en materialen en er werden zelfs 2 kinderen in het gips gelegd! We bezochten de kinderafdeling en leerden Kiko de aap kennen! Het was een fijne en leerrijke namiddag!