Wiebelkleur, muziek, licht en poëzie

• Wiebelkleur, muziek, licht en poëzie: Afbeelding 1
  • Wiebelkleur, muziek, licht en poëzie: Afbeelding 2
  • Wiebelkleur, muziek, licht en poëzie: Afbeelding 3
  • Wiebelkleur, muziek, licht en poëzie: Afbeelding 4

Er zijn nieuwe banken en stoelen om 's middags te eten. De stoelen en tafels zijn heel tof en de stoelen zijn heel leuk om op te zitten. Iedereen heeft er een eigen woordje voor verzonnen. Er zijn een paar gewone stoelen maar die zitten ook heel goed!  Er zijn ook wiebel stoelen met een bolle onderkant die zijn heel geliefd!!! De kleuren zijn prachtig en passen heel goed bij elkaar, groen en grijs.  We eten apart in de hal van de kleuters. Het is er heel gezellig.  Ik denk dat we het allemaal eens zijn, de stoelen en de tafels zijn geweldig!! En dit maakt het eten nog leuker!!!

Hannah en Vere

Deze week werd er rond 12:45 muziek gespeeld.  Het eindigt wanneer de bel gaat.  Het is heel goed bedacht, want er komen veel leerlingen op af.  Ze houden zich er heel goed mee bezig. De leerlingen amuseren zich goed door de muziek.  We hopen dat dit de komende weken doorgaat!

Zino & Fran

Vandaag bezochten we in het Hofke van Chantraine de tentoonstelling Kunstlicht-Lichtkunst. We waren erg onder de indruk. Er ware suoermooie kunstwerken. We kregen ook een speciale bril. Als je erdoor kijkt, zie je in het licht hartjes! Er werd gewerkt met verschillende kleuren licht, ook blacklights. Met oude vazen en glazen schotels werden ook nieuwe lampen gemaakt. Ook buiten waren er prachtige lichtbeelden van mensen. Boven de vijver hing een wereldbol gevangen in een visnet.

Pieter & Alex

Deze week gaven we onze eigen naam vorm en kleur op dezelfde wijze als Paul Klee dat gedaan heeft. We herkennen zijn werk aan de geometrische vormen die steeds weerkeren in zijn werk.

Deze week startte ook de week van de poëzie. We krijgen daarom elke dag een gedicht voor de kiezen. De eerste gedichten vielen erg goed mee. Volgende week meer!