Uitgelijnd met fluo

Redactie Faith en Maren

Deze week zijn er super veel leuke dingen gebeurd. Vooral de fluowandeling was leuk. Iedereen had fluo aan en zo wandelden we door de straten van Oud-Turnhout. Wij zijn overigens al weken de ongeslagen fluokampioenen van Delta. In onze klas draagt gemiddeld 95% van de leerlingen een fluohesje om zich te verplaatsen van en naar school.

Yonas van onze klas was deze week jarig en we hebben een voetbalmatch gespeeld, iedereen had plezier en het was een spannende match. Hopelijk wordt volgende week ook zo leuk.

We hebben in de klas ook rond Jean Dubuffet gewerkt. We hebben een zelfportret getekend in zijn stijl. Zijn tekeningen lijken op kindertekeningen. Hij gebruikt vaak hiervoor dikke lijnen en slechts 2 kleuren, nl. blauw en rood, al dan niet gearceerd.