Smile

Redactie van Stien & Kaatje

Op dinsdag trok iedereen zijn mooiste pakje aan. En oefende hun beste lach. Want de camera stond al klaar, voor de klasfoto van het jaar. Iedereen deed zijn best. Want het was de laatste op Delta. Maar daarna werd iedereen toch wat zenuwachtig. We moesten namelijk een presentatie geven over je familie om elkaar nog beter te leren kennen. Maar het was geen gewone presentatie, we deden het helemaal in het Frans. Dat deed iedereen formidable! Op vrijdag strapten we naar school want het was strapdag. Dat gebeurde niet alleen met de fiets of te voet. Nee… er waren ook kinderen die met hun hooverboard naar school kwamen. Dat hooverboard wilde natuurlijk iedereen uitproberen. In de klas werkten we deze week ook vaak met onze handen. Gelukkig waren er ook Lotte en Bente die ons graag wilde helpen.