Safety first

Onze eerste zwemles hebben we deze week achter de rug. Meester Toon had een speciale kaart bij zich om ons "safe" te laten zwemmen. Safety first!

Deze week was ook een toetsenweek. We hadden bijna elke dag een toets(je). De grote toets was van wiskunde, verspreid over 2 dagen. Deel 1: cijferen, hoofdrekenen en getallenkennis, deel 2: liters, meters, kilogrammen enz...

De eerste zak door 't podium "light" is ook gepasseerd. Het was een leuke verrassing en verandering. Sommige kinderen vonden het minder leuk.

Vrijdag 2-10 was het Saved by the Bell! Pieter vertelde op het podium wat dit is. In de stamgroepen werd verteld over andere landen waar kinderen nu wel naar school kunnen gaan. Overal in de wereld is dat en als ze les krijgen dan is dat vaak nog van een meester die geen goede opleiding gehad heeft. Dat moet veranderen!

Maandag 5-10 is de dag van de leerkracht. (Een dagje vrij) Samen met Saved by the bell.

Redactie: Alex en Kobe M