Leren feesten

• Leren feesten: Afbeelding 3

De avonturen van 6B volgens de weekredactie : Nore en Pia

Wiskunde

We hebben geleerd hoe we zelf een feestje kunnen organiseren, met een beperkt budget. Dit hebben we geleerd in een groepje. We hebben dan de goedkoopste winkel gezocht en daar onze boodschappen gedaan, natuurlijk wel in onze rekenschrift =). We hebben uitgerekend hoeveel we moeten betalen voor brownies, pompoensoep, en vampierenluch. We hebben ook met afmetingen rekening moeten houden om te kijken hoeveel versiering we nodig hadden. Het was een stevige klus, maar nu weten we hoe we een feestje moeten organiseren!

Dag van de jeugdbeweging

Vandaag was het "dag van de jeugd beweging" en dan kwamen er leiding van de chiro, scouts en van de KLJ. De kinderen die in de jeugd beweging zitten krijgen twee bandjes een van de KLJ en nog eentje van de dag van de jeugd beweging. We kregen niet alleen twee bandjes maar ook nog een sticker. In onze klas zitten er wel 8 kinderen in een jeugdbeweging, da's de helft van de klas!