Gered door de bel

Redactie: Sofie en Faith

We hebben woensdag gedanst en gebeld met Saved by the bell voor de kinderen die niet naar school kunnen gaan om dat het te ver is of er is geen plaats meer in die school. Het is erg en daarom doen we dit elk jaar weer opnieuw zodat idereen kan horen dat wij vinden dat alle kinderen wel naar school moeten kunnen gaan.

Zak door het podium hebben we nu anders gedaan dan we gewoon zijn. Nu is er 1 reporter die alles van de klas gaat vertellen wat we al hebben gedaan. Ook de meisjes van de dansgroep middagsport brachten hun mooie dansje voor. Het was prachtig .

Dinsdag was er een lieve juf, Sanne. wij hebben een leuk grapje uit gehaald: we waren allemaal van plaats en van naam verwisseld! Ookal moesten we veel rekenen en Frans doen, het was tof!

Andy Warhol was ook op bezoek deze week. We leerden zijn stijl kennen en probeerden het zelf ook uit.