6B redactie

Elke week worden er in 6B verantwoordelijkheden verdeeld. Vele bevers maken immers licht werk. Eén van deze verantwoordelijkheden is de redactie. Elke week zal een duo verslag uitbrengen van activiteiten, belevingen, ervaringen,...Deze week zijn Hannah en Vere aan de beurt.

We zitten noch maar pas in het 6de leerjaar en de eerste 3 weken vliegen al voorbij.

We hebben onze familie al voorgesteld in het Frans. Het was een heel geslaagde voorstelling .Iedereen heeft er zeker het beste voor gedaan. Het was echt een dikke duim waard.

We hebben echt al heel veel gedaan. De sportdag was heel leuk. De avonturen-trophy was echt toppie we hebben ons echt kunnen uitleven en de volgende dag zijn we er heel hard terug in gevlogen.

We hebben de eer om meester Olivier te hebben die kan noch eens gitaar spelen hoor!

We hebben al leerlingen gekozen die onze klas zullen vertegenwoordigen in de leerlingenraad. De overduidelijke winnaar was Kobe G. Kobe was de man met het plan en dat toonde hij aan de hele klas met een mooie presentatie. Hij won de meeste stemmen voor zich. Maar Kobe had nog een vervanger nodig voor als hij niet kan. De vervangster werd Sara. Nu kunnen we er gerust van zijn dat onze klas goed vertegenwoordigd wordt!

Spijtig genoeg is het ons laatste jaar op Delta! Maar we moeten profiteren want dit jaar zijn we de oudste! Hopelijk wordt het een leuk jaar!