Klas 6B

Klas 6B
Goed gedicht

Goed gedicht

Redactie: Giz & Pia     Zij maakten een kort verslag van enkele opvallende activiteiten  

Lees meer
6B Ongelikt!

6B Ongelikt!

Ongelikt! is een toneelstuk, gebaseerd op 'King Lear' van William Shakespeare. Auteur Bart Moeyaert herwerkte het tot een hedendaags sprookje. Wij ontdekten King Lear en zijn dochters in een fragment uit het toneelstuk.

Lees meer
Ongeveer halfweg

Ongeveer halfweg

Redactie: Pia & Yasemin.        Woensdag was het vrijaf want het was studiedag voor de juffen en de meesters. Dat was leuk want dan moeten we niet naar school. We zijn nu ook bezig met een moodboard ... 

Lees meer
Onder contract

Onder contract

Met de start van het nieuwe kalenderjaar 2018 zijn we vertrokken richting middelbare school.

Lees meer
Fijne kerstdagen

Fijne kerstdagen

Wij blikken tevreden terug op 2017 en kijken uit naar een onvergetelijk 2018!

De ontdekking van pi

De ontdekking van pi

Vandaag ontdekten we 'pi'. Deze 'ontdekking' deden we bij het meten van een aantal voorwerpen. Wanneer we de omtrek deelden door de diameter kwamen we steeds ongeveer hetzelfde getal uit.

Lees meer
PingPing

PingPing

Robby spaart voor een fiets. Dat betekent dat hij niet voor iets anders kan sparen en zijn geld aan iets anders kan uitgeven. Om te kunnen sparen moet je dus keuzes kunnen maken. Met ons spel leren we bewust nadenken over sparen en de eventuele gevolgen...

Lees meer
Juf ipv meester

Juf ipv meester

De voorbije 4 weken verdween meester Olivier naar de achtergrond in onze klas, bijna letterlijk. Juf Joke voltooide haar 3de jaar stage. 4 weken lang heeft zij de leiding genomen over de klas en het beste van zichzelf gegeven. Dankjewel juf Joke!

Wetenschapsdag

Wetenschapsdag

Vandaag was het wetenschapsdag. We trokken met het 6de leerjaar met de fiets naar de Talentenschool in Turnhout.
Het werd een onvergetelijke dag ...    

Lees meer
Sokpop

Sokpop

We werkten de week voor de vakantie nog aan een mooie sokpop. Vervolgens werkten we in kleine groepen een dialoog uit en een decor. Vandaag was het dan opnamedag. Er komt meer bij kijken dan je denkt!