Klas 4B

Klas 4B
Zilverklasse 4

Zilverklasse 4

Na een stevig en lekker ontbijt maken we ons klaar voor het wateronderzoek. Ahv het aantal en het soort diertjes dat we vinden in de beek ontdekken we de zuiverheid van het water. We leren heel wat nieuwe diertjes kennen en bestuderen ze tot in de kleinste details. Van poelslak tot schrijvertje...Een leerrijke voormiddag!

Lees meer
Zilverklasse 3

Zilverklasse 3

Om 16u trekken we naar Sunparks en genieten we van het subtropisch zwemparadijs. Moe en met grote trek smullen we daarna van een overheerlijk bord spaghetti gemaakt door Chris en Ludwina, onze kookploeg. Daarna zetten we ons brein onder druk in een spannende kwis die geleid wordt door juf Hanne en juf Britt. Een meer dan geslaagde eerste dag! 

Lees meer
Zilverklasse 2

Zilverklasse 2

Na de wandeling genieten we van onze lekkere picknick en testen we de speeltuin al eens uit. Dan trekken we richting bivak waar we ons gaan installeren. Wat een gezellige bende! 

Lees meer
Zilverklasse 1

Zilverklasse 1

Maandag 7 mei vertrokken we vol spanning op zilverklasse! We keken er al weken naar uit. Om 9.30u werden we door onze ouders afgezet aan het ecocentrum 'De Goren'. We trokken onze laarzen of wandelschoenen aan en gingen meteen op natuurwandeling. Kijk maar mee. 

Lees meer
Sportdag 4B

Sportdag 4B

Dinsdag 15 mei. Sportdag voor de 2de graad. We leefden ons uit en zetten ons sportiefste beentje voor in de volgende disciplines: stepaerobic, gymnastische omloop, wedstrijdjes, blinddoektocht, paggen, tennis, ulama, hockey en tchoukbal. Het werd een warme dag vol sport en spel. Hier enkele sfeerbeelden. 

Lees meer
Vergroten

Vergroten

We namen het vergrootglas vast in 4B. Eerst gaven we bewegingen door en maakten ze zo groot mogelijk. Overdrijven in bewegingen en expressiviteit. We konden ons er helemaal in uitleven.  Daarna keken we met een vergrootglas naar strips. De resultaten kan je hier bewonderen. 

Lees meer
Sint

Sint

Ook in het 4de leerjaar werden schoentjes klaargezet! Wat een fijne verrassing woensdagmorgen! We gingen zelfs nog even langs bij Sint en zijn pieten. Een 'sintastische' dag!

Lees meer

Spiegeltje, spiegeltje

In 4B deden we spiegeloefeningen. De bewegingen van je klasgenootje zo goed mogelijk volgen, grote, trage bewegingen maken en een spiegeldans voordoen op muziek. Wat hebben we ervan genoten! Een leuke en leerrijke muzische activiteit. 

Lees meer
Muzische vorming

Muzische vorming

In 4B gingen we aan de slag met potlood, lat en kleurpotloodjes en pobeerden zo een optische illusie te creëren. En wat een mooie resultaten!

Lees meer