Klas 4B

Klas 4B
Vergroten

Vergroten

We namen het vergrootglas vast in 4B. Eerst gaven we bewegingen door en maakten ze zo groot mogelijk. Overdrijven in bewegingen en expressiviteit. We konden ons er helemaal in uitleven.  Daarna keken we met een vergrootglas naar strips. De resultaten kan je hier bewonderen. 

Lees meer
Sint

Sint

Ook in het 4de leerjaar werden schoentjes klaargezet! Wat een fijne verrassing woensdagmorgen! We gingen zelfs nog even langs bij Sint en zijn pieten. Een 'sintastische' dag!

Lees meer

Spiegeltje, spiegeltje

In 4B deden we spiegeloefeningen. De bewegingen van je klasgenootje zo goed mogelijk volgen, grote, trage bewegingen maken en een spiegeldans voordoen op muziek. Wat hebben we ervan genoten! Een leuke en leerrijke muzische activiteit. 

Lees meer
Muzische vorming

Muzische vorming

In 4B gingen we aan de slag met potlood, lat en kleurpotloodjes en pobeerden zo een optische illusie te creëren. En wat een mooie resultaten!

Lees meer

Fietscontrole 4B

Woensdag 20 september kwam de politie langs om onze fietsen te controleren. Omdat veilig in het verkeer levensbelangrijk is! De politie gaf ons een heleboel tips en aandachtspuntjes mee om veilig te fietsen. 

Veldloop

Veldloop

Dinsdag 19 september namen onze vierdeklassers deel aan de scholenveldloop. Na een ritmische, actieve opwarming zette iedereen zich enthousiast aan de start. Een dikke pluim voor alle sportievelingen! Knap gedaan allemaal! Seth veroverde zelfs een plaatsje op het podium. 

Sportdag 4

Sportdag 4

Maandag 4 september trokken we naar het zilvermeer om een dagje te sporten, te bewegen, te klauteren, te ravotten, te spelen, plezier te maken, elkaar beter te leren kennen, ...kortom een dagje om te genieten. En we zijn in dat opzet geslaagd! Het was een sportieve en leuke dag.