Theater ...een feest?

De kinderen van onze klas woonden op 21 oktober de theatervoorstelling 'Feestoog' bij.  Hieronder kan je hun verslag over het toneelstuk lezen.

Op dinsdag 21 oktober gingen de kinderen van 4, 5 en 6 van Basisschool Delta naar de Djoelen.  Ze gingen er de voorstelling 'Feestoog' bijwonen.

Het ging over wat je nodig hebt en wat er allemaal leuk is op een feestje (ballonnen, slingers, muziek, dansen, zingen, hapjes, ...).  Het toneelstuk werd gebracht door twee mannen.  Er werd veel muziek gemaakt op allemaal verschillende instrumenten.  De voorstelling was ook grappig want er kwamen handschoenen, eieren en balletjes uit de instrumenten tevoorschijn.  De kinderen mochten regelmatig in de handen klappen, met de voeten stampen en meezingen.  Dat werd dan ook enthousiast gedaan.

De meeste kinderen vonden het een leuke voorstelling omdat er veel muziek werd gebruikt, omdat de mannen grappig waren, omdat er veel onverwachte dingen waren en omdat ze mee mochten doen.