Zilvermeer

Wij zijn onze eerste schooldagen al erg sportief begonnen! In de voormiddag deden wij met het derde leerjaar Schotste spelletjes. De kinderen werden verdeeld in 4 groepen en elk team moest het opnemen tegen de 3 andere teams. We hebben allerlei leuke dingen gedaan zoals: blokken bouwen, zakwerpen, boogschieten, rollen met tonnen, katapultschieten, zakspringen, ... Samen met onze kapitein moesten we met ons team overleggen wat de beste tactiek zou zijn om de opdracht tot een goed einde te brengen. In de namiddag hebben we nog verder kunnen genieten van het zonnetje en mochten de kinderen spelen in de speeltuin. We hebben al een hele fijne dag gehad met onze nieuwe klas en hebben elkaar ook alweer wat beter leren kennen. We hebben er alvast heel veel zin om er volgende week samen in te vliegen!