Vrolijk kerstfeest!

Vrijdag maakten wij er in onze klas een leuk en gezellig kerstfeestje van. In de voormiddag deden we het spel 'één tegen allen'. Hierbij moesten de kinderen verschillende opdrachten met de hele klas tot een goed einde brengen binnen precies één uur. Voorbeelden van opdrachten zijn: maak een rap en gedicht over 3B, maak een leuke slogan met letters uit de krant, schrijf voor elk klasgenootje 1 compliment op, bouw een kaartenhuisje, los de raadsels en rebus op, maak 3 mooie tekeningen, maak een portret van de juf, maak een kledingslinger van 5 meter, ... De kinderen voerden alle opdrachten super goed uit. In de namiddag keken we de film 'Alvin and the Chipmunks' en aten we van onze zelfgemaakte cakepops. We dronken ook fruitsap en appelsap. Onze dag kon niet meer stuk!