Klas 3B

Klas 3B
Cakepops maken

Cakepops maken

We wilden van onze laatste dag toch een leuke dag maken. Daarom hebben we met onze klas in kleine groepjes cakepops gemaakt. En... smullen maar!

Lees meer
Kerstviering

Kerstviering

Jullie zien enkele foto's van de kerstviering. Elke klas moest een deeltje van de viering voor haar rekening nemen. Wij kozen om iets te doen rond week 2 van de advent. Hier leerden de kinderen a.d.h.v. een verhaal van Robbie en a.d.h.v. een spel dat niet iedereen dezelfde startpositie heeft. Sommige mensen zijn wat 'anders' en krijgen daardoor niet evenveel kansen. Enkele kinderen van onze klas speelden iemand anders. Yore was de blinde, Daan diegene die niet zo goed kan stappen, Mathias een gewone jongen, Arnout een dove leerling en Astrid iemand die voor de rest van haar leven in een rolstoel zou moeten zitten. Marthe sloot ons stukje af met het gedicht 'gehandicapt'. Een dikke duim voor jullie! Jullie hebben dat super gedaan! 

Lees meer
Onze beentjes waren goed ingesmeerd!

Onze beentjes waren goed ingesmeerd!

Op 8 september hadden we sportdag aan het Zilvermeer! Het was een heel fijne dag waar iedereen wel iets kon doen wat ze leuk vonden: minigolven, go-carten, mountainbiken, ... Wij hebben alweer heel wat calorieën verbrand!