Radio Delta

Zet je geluid op scherp met Radio Delta...

Wat een leuke  opener van de dag . Muziek ,dans vanuit Radio Delta .Ook in onze klas was de radio aanwezig . De microfoon werd gebruikt om nieuwsjes aan te kondigen en elke dag werd een hit voor de kids gekozen . Het groepsgevoel werd sterk aangewakkerd door samen uit de bol te gaan . En DJ Gus zocht de uit gekozen liedjes op youtube op . een opwarmer voor het schoolfeest. Joppe vond het spijtig dat de bel al ging na de speeltijd ,hij vond het zo leuk met radio Delta buiten . En de kinderraad was er ook helemaal klaar voor .

Ondertussen hebben onze piraten de woeste zee overwonnen en de zeemeerminnen in hun hart gesloten .We deden ook aan wiskunde :-visueel geheugenspel:wat ligt er eerst ,laatst,derde...-De schat eerlijk verdelen .kls verkenden het begrip "evenveel".-Matrix: vul de schatkist -Dobbelsteenspel : wie overwint het eerst de aarde ?

Het prentenboek van "Max , de rotsmuis"nam ons mee naar zijn eiland vol toverstenen.Een verhaal met een goede en slechte afloop.Kls ontdekten dat het ontdekken van andere werelddelen moet samen gaan met respect voor het land en zijn bewoners .

Volgende week is het sportweek en gaan we op woensdag naar sporthal de Hoogt.Kls dragen best sportieve kleding want het beloofd een erg beweeglijke voormiddag te worden . Ook mogen kls die in een sportclub zitten iets mee brengen i.v.m. hun sport .Elke dag volgt er een reportage met onze Radio Delta en wordt er een sport in de kijker gezet . Hop met de beentjes naar een sportieve week !