Is het nu al zomer ?

 Is het nu al zomer ?

Wat een zalige temperaturen . Tijd om naar buiten te trekken ,etentjes opeten in de wilgenhut, picknicken met onze boterhammen op het gras . Zalig !

Maar onze oudste kls hebben zich ook voorbereid op de integratie avond die er nu dinsdagavond aankomt . Hoe bereiden zij zich voor op het eerste leerjaar ? Dat laten ze maar al te graag zien aan jullie ,ouders , in een spellenronde .Maar eerst brengen we samen een bezoekje aan het eerste leerjaar bij Raf Giraf en Fleur Kleur .Jullie krijgen het leven zoals het is in het eerste leerjaar te zien .

Het is niet alleen een integratie avond maar een hele week werken we samen met het eerste leerjaar .Kls gaan op zoek naar ZOEM ,een klaspop van het eerste leerjaar . Terwijl onze oudste kls naar het eerste gaan komen lln van het eerste leerjaar naar ons . Zij gaan juf of meester zijn voor onze jongste kls . Ook zij krijgen nu een hoekenkrant ,een soort contract werk dat ze die week moeten voltooien . Spannend ! Maar ook heel leerrijk in samenwerken . Kinderen kunnen heel veel van elkaar leren .