Diploma voor de beste .

Wij zwaaien Niels,Elias,Lowie,Zjoske,Eden,Gaston,Robbe,Fien,Joppe en Gus uit .

Zij maken de overstap naar het eerste leerjaar .De koning ,varken en narretjes nodigden de kls uit op de rode loper .Talenten werden in de kijker gezet ,hoedjes opgezet en diploma's uitgereikt . Want dat hebben ze wel verdiend ,helemaal klaar voor het eerste leerjaar .Na de diploma uitreiking volgde nog een receptie in het eerste leerjaar. Onze jongste kls keken hun ogen uit ;Is dit nu het eerste leerjaar ? Wat een reuze computer en wat een grote klassen .Dank je wel eerste klassertjes voor de lekkere verwennerij !

Wat gaat een jaar toch snel . We gaan onze laatste week in . Een week waarin we onze laatste jarige vieren .Maandag mogen kls hun brooddoos thuis laten . In onze klas houden we frituur Yvet vangnet met echte frietjes .Woensdag wordt het helemaal spannend. Want dan gaan we op bezoek in onze nieuwe klas ,bij een nieuwe juf of meester en bij nieuwe vrienden .Spannend maar ook geruststellend naar volgend jaar toe .