Dag sinterklaasje , tot volgend jaar ..

Het hoogtepunt was het bezoek van sinterklaas aan onze school . Met een postbodebusje werd hij naar onze school gebracht met een zak vol pakjes .Maar oei , waar was hoofdpiet ? En de staf van sinterklaas ? Pas toen er een groot pak aankwam met iets wat aardig veel op een ingepakte staf leek werd er veel duidelijk . Gekke zwarte piet had ook nog onze sleutel van de klas verstopt . Na die zoektocht konden we eindelijk onze pakjes open maken in de klas , en smullen van het lekkers dat de sint gebracht had .

Kls hebben tot dat de kerstboom in de klas kwam zich uitgeleefd in hun rollen spel van sinterklaas en zwarte piet . En liefst zo zwart  als roet .Een show geven op het podium met de nieuwe microfoon , als prinsessen rond lopen met de nieuwe kleedjes, strategisch denken met het smart game en de rumnikub, schrijfmotoriek met pompom . Weer heel wat nieuwe uitdagingen die de klas verrijken .