Yvet Vangnet

Yvet Vangnet
Sterren op het toneel

Sterren op het toneel

Gaëlle uit Ploem zonnebloem kwam als elfje onze klas binnengewandeld met zelfgemaakte vleugeltjes ,een kroon, een toverstaf uit papier.Andere kls werden geprikkeld om ook aan het knutselen te gaan . Opeens liepen er 7 elfjes rond in de klas .Hier moesten we iets mee doen .Samen met de elfjes gingen we rond de tafel zitten ,een storybaord kwam tot stand . Kls tekenden en bedachten samen een elfenverhaal . De draak kwam de spanning brengen . Leuk was dat omstaanders ook hun bijdrage gaven en een rol op zich namen . Figuranten van verschillende leeftijd , uit verschillende klassen die samen werken met een grote betrokkenheid .  

Lees meer
Joepie , open deurtje !

Joepie , open deurtje !

Open deurtje op de kalender ? Dan mogen kls in de namiddag als het liedje van BIBA en LOEBA begint te spelen op bezoek gaan in alle klassen . Terug op zoek naar vrienden van vorig jaar .  

Lees meer
Hoera voor Flor

Hoera voor Flor

4 kaarsjes op de dinotaart voor Flor .Wat een pret! In de verjaardagkoffer had Flor blaasslingers meegebracht . Blazen maar ...

Lees meer
Liedjes en versjes

Liedjes en versjes

Kijk , dit is ons liedjes en versjesbord. Zet het bord maar bij jullie thuis op de kast en hang er elke week de nieuwe versjes en liedjes bij . Op vrijdag , de postdag gaan ze mee naar huis . Veel plezier ermee !

Verrassing... appelcake!

Verrassing... appelcake!

Stien kwam onze klas binnengewandeld met een zak vol knapperige appels van de appelboom uit haar tuin .Aanleiding om ons eetgedrag wat nader bij te bekijken . Wat groeit er nog in onze tuin ? Welke fruit en groenten eten we in onze kring ?kls worden zich bewust van het eten uit eigen tuin en omgeving en wat het seizoen ons biedt.

Lees meer
Hip hip hoera voor Charlotte

Hip hip hoera voor Charlotte

Met de koffer vol meegebrachte spullen op het podium , trakteren met Yvet vangnet , tonen van de verjaardagboek , polonaise door de klas op lievelingsmuziek ,zingen van verjaardagliedjes met 4 kaarsjes op de taart ...Wat een feest !

Lees meer