Yvet Vangnet

Yvet Vangnet
Liedjes en versjes

Liedjes en versjes

Kijk , dit is ons liedjes en versjesbord. Zet het bord maar bij jullie thuis op de kast en hang er elke week de nieuwe versjes en liedjes bij . Op vrijdag , de postdag gaan ze mee naar huis . Veel plezier ermee !

Verrassing... appelcake!

Verrassing... appelcake!

Stien kwam onze klas binnengewandeld met een zak vol knapperige appels van de appelboom uit haar tuin .Aanleiding om ons eetgedrag wat nader bij te bekijken . Wat groeit er nog in onze tuin ? Welke fruit en groenten eten we in onze kring ?kls worden zich bewust van het eten uit eigen tuin en omgeving en wat het seizoen ons biedt.

Lees meer
Hip hip hoera voor Charlotte

Hip hip hoera voor Charlotte

Met de koffer vol meegebrachte spullen op het podium , trakteren met Yvet vangnet , tonen van de verjaardagboek , polonaise door de klas op lievelingsmuziek ,zingen van verjaardagliedjes met 4 kaarsjes op de taart ...Wat een feest !

Lees meer
Rikketikketik, wie ben ik ?

Rikketikketik, wie ben ik ?

Wie zit er in onze klas ? Nieuwe vriendschappen worden gelegd , talenten  en eigenschappen worden verkend .Door allerlei contactspelen , namenraadspel, groepsspelen wordt het sociaal contact bevorderd . Ook met de klas van Ploem zonnebloem, want dat is ook een deel van onze klas .De keuze van het spel is eens zo groot geworden en de sociale interactie ook . In de knutselhoek werden potretten van elkaar op de glasplaat geschilderd .

Lees meer
De kast vol trots !

De kast vol trots !

Heb je onze toonkast al gezien in de hal boven? Wat zijn we fier op onze getimmerde boten , surfers , mandalabloemen , schuddoosjes , schilderijen ...Een permanente tentoonstelling waarvan je kan meegenieten .

Lees meer
 Prettige vakantie !

Prettige vakantie !

veel tijd om biuten te spelen afscheid nemen van onze fijne klas koning,varken , ridders en kastelen ahoi, piraten over de grote plas nooit tijd om ons te vervelen toneel, radio Delta, liedjes en dans Ik op het podium,wat een kans Een fijne vakantie, we hebben het leuk gehad                       omdat ook jij in onze klas zat  !