Yvet Vangnet

Yvet Vangnet
Hip hip hoera voor Charlotte

Hip hip hoera voor Charlotte

Met de koffer vol meegebrachte spullen op het podium , trakteren met Yvet vangnet , tonen van de verjaardagboek , polonaise door de klas op lievelingsmuziek ,zingen van verjaardagliedjes met 4 kaarsjes op de taart ...Wat een feest !

Lees meer
Rikketikketik, wie ben ik ?

Rikketikketik, wie ben ik ?

Wie zit er in onze klas ? Nieuwe vriendschappen worden gelegd , talenten  en eigenschappen worden verkend .Door allerlei contactspelen , namenraadspel, groepsspelen wordt het sociaal contact bevorderd . Ook met de klas van Ploem zonnebloem, want dat is ook een deel van onze klas .De keuze van het spel is eens zo groot geworden en de sociale interactie ook . In de knutselhoek werden potretten van elkaar op de glasplaat geschilderd .

Lees meer
De kast vol trots !

De kast vol trots !

Heb je onze toonkast al gezien in de hal boven? Wat zijn we fier op onze getimmerde boten , surfers , mandalabloemen , schuddoosjes , schilderijen ...Een permanente tentoonstelling waarvan je kan meegenieten .

Lees meer
 Prettige vakantie !

Prettige vakantie !

veel tijd om biuten te spelen afscheid nemen van onze fijne klas koning,varken , ridders en kastelen ahoi, piraten over de grote plas nooit tijd om ons te vervelen toneel, radio Delta, liedjes en dans Ik op het podium,wat een kans Een fijne vakantie, we hebben het leuk gehad                       omdat ook jij in onze klas zat  !  

We vliegen uit !

We vliegen uit !

De winkel werd een reisbureau waar je boekingsformulieren en paspoorten kon verkrijgen . Vreemde talen , landen , vlaggen werden verkend en vakantiebestemmingen besproken .Kls zijn klaar om uit te vliegen . Niet alleen naar één of ander vakantieoord maar ook klaar om naar een andere klas te gaan . Vol zelfvertrouwen gingen ze op verkenning woensdagvoormiddag naar hun nieuwe klas . Iedereen kwam enthousiast en tevreden terug . Uitkijken naar 1 september dus .

Lees meer