Yvet Vangnet

Yvet Vangnet
Welkom YASAMAN

Welkom YASAMAN

We kregen er deze week een nieuw vriendinnetje bij uit Afganistan. Van harte welkom Yasaman ,wat heb jij dat flink gedaan . En wat zullen we veel Franse woordjes leren van jou en jij van ons het Nederlands .

Op weg naar eerste leerjaar

Op weg naar eerste leerjaar

Met het koffertje van Zoem . In dit koffertje stoppen kls alles wat hen voor bereidt naar het eerste leerjaar . Een koffertje vol lees-reken en schrijfvoorwaarden en ook de kamelenkrant.

Lees meer
Eerste leerjaar

Eerste leerjaar

Onze vrienden van Yvet vangnet zijn eens op bezoek geweest in het eerste leerjaar bij Raf Giraf en Fleur Kleur. Vanaf nu gaan er, iedere twee weken, 2 blauwe vriendjes op donderdagnamiddag meevolgen bij Raf giraf. Spannend!!!

Lees meer

Hiep hiep hiep hoera! Nina

Gisteren is Nina 6 jaar geworden. Vandaag hebben we dit in de klas gevierd. Nog een dikke proficiat met je verjaardag grote meid!!!

Een broertje voor Selcya

Een broertje voor Selcya

Selcya is donderdag grote zus gewonden. Haar kleine broer Jason is geboren in de nacht van woensdag op donderdag. Vol trots kwam ze het grote nieuws vertellen. In de klas wilde ze een groot hartje knutselen voor haar broer. Het resultaat mag er zijn. Een dikke proficiat aan Selcya, Jason en de rest van de familie.

Hiep hiep hiep hoera

Hiep hiep hiep hoera

Zaterdag werd Wout 6 jaar en dat vierden we op vrijdag. Nog een dikke proficiat aan onze grote kerel!!