Water, vuur, aarde en lucht!

Voorbije week kwam de turnjuf van Romy langs om samen met Romy turnkunstjes te laten zien. Wat lijkt dat toch zo simpel zo'n radslag. Toen we het zelf eens probeerden bleek dit toch niet simpel te zijn als het er uit zag. Zo werd onze sportweek sportief afgerond.

Deze week deed juf Nele haar laatste week stage in onze klas. Vrijdag namen we afscheid van haar. Dankjewel juf Nele!

Volgende week:

-integratieweek: Deze week hebben we het verhaal van ZOEM voorgelezen. Er ZZZZoemt iets in de klas van pompom en hij gaat op zoek naar wat er zoemt. De blauwtjes gaan drie dagen naar het eerste leerjaar wennen. Terwijl komen de kinderen van het eerste leerjaar met onze geeltjes een hoekenkrantje doen. Dat wordt een boeiende integratieweek.

Wist je dat:
4 juni schoolreis is, zie bijlage nieuwsbrief!