De geheime brief!

Die Foppiet toch! Hij had al onze pepernoten die we dinsdag gebakken hadden verstopt. Gelukkig liet hij een geheime boodschap van vormen achter. Als we die weg zouden volgen, zouden we de heerlijke pepernoten wel vinden. Lieve kleuters, zet je speurneuzenbril maar op!

De leerlingenraad doet een warme oproep voor de warmste week... Met z'n allen kunnen we een handje helpen.
Op dinsdag 19/12 willen we 'warme' pakjes leggen onder een grote kerstboom. We verkopen de pakjes ten voordele van het goede doel (voor kinderen in Oud-Turnhout die het minder breed hebben). Wij doen een oproep om het volgende te verzamelen: dozen om cadeautjes in te pakken. Denk aan kinderschoendozen, koekendozen, dozen van deegwaren,... Grote dozen kunnen we helaas niet gebruiken.

Dan wensen wij jullie een warm weekend!
De juffen.